Изграждането на жилищен комплекс от затворен тип „ГУСЛА“ продължава по план. Сграда 1 е напълълно завършена, а довършителните работи на апартаментите са успешно приключени, демонстрирайки удобство и внимание към детайла.

Каним всички бъдещи купувачи да посетят и разгледат няколко напълно завършени апартаменти, като това е уникална възможност да видите лично превъзходното качество и забележителните характеристики, предлагани от комплекс ГУСЛА.

Ако откриете своя мечтан дом сред тези апартаменти, нашият екип ще бъде готов да ви помогне незабавно с всички необходими дейности по закупуване и при желание – пълно завършване на вашия апартамент.

Грубият строеж на Сграда 2 също е завършен, като от нея се разкрива невероятна гледка към планина Витоша и град София.

Освен напредъка в строителството на комплекса, напредва и проекта по преместване и укрепване на река Владайска. Това има за цел да подобри свързаността между комплекс „ГУСЛА“ и бул. Овча Купел, като изгради директна връзка. Това подобрение ще улесни възможностите за бърз и удобен транспорт, позволявайки на жителите да се насладят на лесен достъп до различни части на града. Проектът предвижда изграждането на пешеходна алея по поречието на реката, което ще се превърне в любимо място за разходка на жителите на комплекса.

“Гусла” предлага хармонично съчетание от качествено и луксозно строителство, модерни удобства и отлично местоположение.

За повече информация и запитвания, моля свържете с нас на: +359 877 776 047.