+359 (0)877 776 047

© 2024 PAV Investment & Building. All Rights Reserved.
Development by Simply Social Studio

The New Building

 • Срок на завършване
  м. юни 2024 г.
 • Тип проект
  жилищно строителство
 • Адрес на обекта
  гр. София, ул. Метличина поляна 15, кв. Гоце Делчев
 • Статус
  в продажба

Информация:

 • Особености на сградата и степен на завършеност
  THE NEW BUILDING e жилищна сграда, изградена с монолитна стоманобетонова конструкция. Състои се от три входа - А, Б и В. Жилищата в нея са 79 на брой - 4 ателиета и 75 апартамента. Предават се на шпакловка и замазка, с монтирани входни блиндирани врати "SOLID" 55. На юг фасадата е изпълнена с вентилируема фасада от камък. На запад, изток и север фасадата е изпълнена с полимерна мазилка, стъклени парапети и алуминиеви декоративни решетки. Общите части са решени с естествен мрамор в два цвята /Vizon Beige и Brown Elegance /. Асансьорите са ORONA, Испания - високоскоростни, с достъп до сутерена. Парапетите на стълбището са изпълнени от ковано желязо. Скоро ще бъдат готови мострени апартаменти, с довършителни работи, които при одобрение от Клиента, могат да бъдат изпълнени от Инвеститора по договаряне. Сградата е с изграден ТЕЦ, прекарани мултисплит системи за климатици до всеки апартамент. Във всеки вход, на всеки етаж има обособено помещение за климатици, което позволява фасадите да бъдат освободени и необременени от външни климатични тела и поставки за тях.
 • Местонахождение
  THE NEW BUILDING е разположена в южния квартал Гоце Делчев, един от най-желаните и зелени райони на столицата. Улица "Метличина поляна" е тиха и спокойна, близо до Южният парк. Квартал Гоце Делчев граничи с основни пътни артерии, като бул. България и бул. Гоце Делчев, както и с кварталите Стрелбище, Борово и Манастирски ливади. Районът е силно урбанизаиран и предлага наличието на всички обществени услуги. В непосредствена близост са две детски градини и училище. Всички апартаменти са с южно изложение и с директна гледка към планината. Пред сградата има съществуващ парк /до бившата Мотописта/.
 • Предимства
  Ако търсите качествено и функционално жилище за Вас и Вашето семейство или инвестиционен имот, с цел отдаване под наем, THE NEW BUILDING е правилно решение и ще донесе след себи си сигурен успех.
 • Апартаменти
  Площта на апартаментите в THE NEW BUILDING е нетипично голяма за новото строителство (след 1989 г. до днес), предвидени са мокри и складови помещения в тях. Двустайните апартаменти са около 70 кв.м, а тристайните апартаменти са от 110 до 130 квадратни метра. Всички апартаменти са с южно изложение и с директна гледка към планината и парка.
 • Паркинг и гаражи
  За всеки апартамент е предвиден гараж на ниво партер или паркомясто на ниво сутерен. Цена на Гараж партер - 60 000 Евро без ДДС Цена на Паркомясто сутерен - 45 000 Евро без ДДС
bg_BGBulgarian