Офисно-жилищна сграда бул. Гоце Делчев 105 кв. Стрелбище

ЛОКАЦИЯТА 
Първостепенен фактор при търсенето на нов дом е мястото. Уникалността на местоположението на нашата сграда е безспорна – близо до основно  столично кръстовище, недалеч от третия лъч на софийското метро, на една ръка разстояние от сърцето на града и Южния парк. Комуникативните удобства на района улесняват начина на живот на обитателите и правят сградата привлекателна за нови купувачи.

АРХИТЕКТУРЕН  ДИЗАЙН
Ненатрапчивото присъствие на стъклото придава съвременност и лекота на сградния силует.
Неговата внушителност е отличителна, сградата е десет етажна и е многофункционална – помещава магазини, банков офис, жилищна и офисна част. Апартаментите са различни като площи и разпределения и са с отлична ориентация – юг и югозапад. На последните етажи реализирахме просторни жилища с комфортни и големи тераси, предлагащи невероятна гледка към планината.

КОНСТРУКЦИЯТА е стоманобетонна монолитна безгредова с носещи стоманобетонни стени. Покривните и фасадните плоскости за изпълнени със съответните хидро и топлоизолации, мазилки и каменни облицовки. С такава обрабока се осигурява комфорт на обитаването и дълговечност на конструкцията.
Фасадните стени са изпълнени с тухлен зид 25 см., изолирани с експанзиран полистирол, PVC мрежа, минерална мазилка .

PAV Facebook Share This
виж фото галерия