Жилищна сграда ул. Люботрън 31 – кв. Лозенец

ЛОКАЦИЯТА сама привлича нови обитатели

ТЯ именно е отличителната черта на поредния наш Лозенски проект. Отлична инвестиция за хората, които ценят времето си  и се възползват от чудесните комуникативни възможности на избраната от нас локация – широк булевард и бързо метро. Намираща се в „сърцето” на горен Лозенец, на сюблимно и добре познато на всеки софиянец място, нашата сграда на ул. Люботрън прави впечатление.

ПРЕД НЕЯ НЕ ОСТАВАШ РАВНОДУШЕН 
Дизайнът на жилищната сграда е подчертано в крак с времето, радва модерно настроеното око  и контрастира положително на  урбанизираната  картина наоколо.
Поради своята многофункционална същност проектът е изпълнен както с окачени стъклени фасади, така и с минерална мазилка. Той беше напълно завършен през 2013 г. и помещава един голям магазин, разнообразни по големина и функционалност апартаменти и ателиета /двустайни, тристайни и мезонети/, подземно ниво с паркоместа и офисна част. Входната й част е просторна, снабдена с постоянен видео контрол и чип достъп.

ПОСОКАТА
Никога не е за пренебрегване посоката. Дори е императив за най-взискателните ни клиенти. Съобразявайки се с този детайл ние ориентирахме сградата в южна посока. Така позволихме продължителната слънчева светлина да стане част от битието на новите й обитатели. А елементът, който прави предлаганите от нас имоти ексклузивни е широката панорамна гледка към Витоша, разкриваща се от обширните балкони.

КОСТРУКЦИЯТА е стоманобетонна монолитна безгредова с носещи стоманобетонни стени. Покривните и фасадните плоскости за изпълнени със съответните хидро и топлоизолации, мазилки и каменни облицовки. С такава обрабока се осигурява комфорт на обитаването и дълговечност на конструкцията.
Фасадните стени са изпълнени с тухлен зид 25 см., изолирани с експанзиран полистирол, PVC мрежа, минерална мазилка и ЕТALBOND.

PAV Facebook Share This
виж фото галерия