Жилищна сграда ул. Проф. Марин Големинов 17 – кв. Кръстова вада


Новият комплекс „Витоша парк”  се приобщи към нашето портфолио през 2015 г. Той се състои от две сгради с актуален архитектурен  дизайн  и прецизно изпълнена фасада с ETALBOND - най-новият и качествен облицовъчен материал.


БЛИЗОСТТА  ДО  ПЛАНИНАТА  е водещ  критерий за повечето купувачи на имоти днес. Новите обитатели на функционалните и разнообразни като разпределения апартаменти във „Витоша парк” бяха водени от същия мотив. Сега някои от тях се радват на изцяло южни жилища с прекрасна планинска панорама, а някои се любуват на нощните светлини на града в обратна посока. „Витоша парк” задоволи изискванията на различни търсения като предложи разнообразни  по площ и разпределения двустайни и тристайни апартаменти.


КОМУНИКАТИВНАТА ЛОКАЦИЯ е другото предимство на проекта. Разположен е на тихо място и същевременно е близо до основни артерии като бул. Черни връх, ул. Сребърна и Околовръстен път. Не е за пренебрегване и факта, че в обозримо бъдеще в близост до комплекс „Витоша парк” ще има метро станция.

PAV Facebook Share This
виж фото галерия