+359 (0)877 776 047

© 2024 PAV Investment & Building. All Rights Reserved.
Development by Simply Social Studio

Kомплекс Доминика 1, кв. Кръстова вада

Жилищен комплекс ДОМИНИКА е разположен в южната част на града, в актуалния и нов столичен квартал – Кръстова вада. Близостта му до Витоша планина и добрите пътни артерии като бул. Черни връх и Околовръстен път, са големият потенциал на района.
 • Срок на завършване
  2022 г.
 • Тип проект
  жилищно строителство
 • Адрес на обекта
  гр. София, ул. Стефан Дичев 2
 • Статус
  завършен

Информация:

 • Местоположение
  Жилищен комплекс ДОМИНИКА е разположен в южната част на града, в актуалния и нов столичен квартал – Кръстова вада. Близостта му до Витоша планина и добрите пътни артерии като бул. Черни връх и Околовръстен път, са големият потенциал на района. Намира се на ул. Стефан Дичев, между улиците "Ген. Иван Колев" и "Йордан Вълчев". И трите улици са асфалтирани.
 • Качество в строителството
  Общо РЗП със сутерен 10 000 кв. м. Конструкцията е стоманобетонна монолитна безгредова с носещи стоманобетонни стени. Покривните и фасадните плоскости за изпълнени със съответните хидро и топлоизолации, мазилки и каменни облицовки. Предвидени са плоски покриви. Фасадите ще бъдат обработени с минерална мазилка с архитектурни елементи като рамки и перголи. Фасадните стени са изпълнени с тухлен зид 25 см., изолирани с експандиран пенополистирол, PVC мрежа, минерална мазилка. Фоайетата и стълбищата ще бъдат естетично завършени с естествен мрамор и парапети от ковано желязо. Дограмата е 5-камерна, KBE.
 • Удобства
  Близостта до планината е водещ критерий за повечето купувачи на имоти днес. Комплекс Доминика ще задоволи стремежът на съвременния човек за живот с по-чист въздух, в зона без индустриално производство и в близост до най- екологичния тип транспорт – метрото.

Качеството е принцип за нас!

bg_BGBulgarian