+359 (0)877 776 047

© 2024 PAV Investment & Building. All Rights Reserved.
Development by Simply Social Studio

Жилищен комплекс, кв. Овча Купел

Безспорно той е поредният успешен проект от портфолиото на строителна компания PAV. Идеята ни за реализирането на такъв мащабен замисъл беше предизвикателство.
 • Срок на завършване
  2009г.
 • Тип проект
  жилищно строителство
 • Адрес на обекта
  гр. София, ул. Любляна 34-42
 • Статус
  завършен

Информация:

 • Местоположение
  Местоположението му не е случайно. То ни спечели като инвеститори, поради близостта до планината, свежия въздух и очарователната гледка към нея от почти всички апартаменти. Светлина и простор са двете думи характеризиращи домовете на новите обитатели там.
 • Проект в развитие
  Комплексът беше строен на етапи и на отделни модули, за да се превърне накрая в един съвременен архитектурен ансамбъл с жилища, ателиета, гаражи, медицински център, офиси, магазини и заведения. Днес, благодарение на нашата строителна инициатива, районът в тази част на улица „Любляна” се облагороди, оживи и доби нов, атрактивен облик.
 • Характеристики
  Комплексът е газифициран. Конструкцията е стомано-бетонна с тухлени стени и бетонни колони. Фасадата е решена с полимерна мазилка. Основните жилищни сгради са две, всяка с по два входа. Общите части са обширни и изпълнени с висококачествени строителни материали. В добавена стойност към комфорта на обитаване там, се превърнаха търговските модули, разположени пред комплекса.

Безспорно той е поредният успешен проект от портфолиото на строителна компания PAV. Идеята ни за реализирането на такъв мащабен замисъл беше предизвикателство. И днес, няколко години след завършването му, жилищен комплекс Любляна е наша гордост. Идейният замах, на който се отдадохме, за да осъществим тази амбиция, ни отведе далеч и ни донесе удовлетворение.

bg_BGBulgarian