София Плейз Хотел – Неповторимият чар на Даунтаун!

Улица „Христо Белчев” 29 е адресът на нашия бутиков хотел - централна и пленителна локация. Сърцето на София е съчетание на история и модерност, и атрактивно място за отсядане на посетители на града. Комфортно разположен между сгради, представители на строителни традиции от началото на 20 век, той се слива отлично с архитектурната среда. Съвременната му стилистика и интерпретациите с нови строителни материали неусетно се преплитат с духа и ценностите на стара София.


SOFIA PLACE HOTEL е място с актуална концепция, за хора, които ценят времето си и имат вкус към качеството. Благодарение на идеалната си локация, той е предпочитан най-вече от бизнес клиенти. Някои от 22-те студия в хотела са оборудвани с кухненски боксове и са подходящи за дългосрочно настаняване. Лаунч зоната е уютна, решена в свежи цветове и се ползва от нашите гости за бизнес срещи и релакс.


BAR & DINNER RESTAURANT 
Хотелът предлага атрактивен, американски тип ресторант с лятна градина, с интериорен акцент към 60-те години на миналия век. SOFIA PLACE HOTEL е отличен с два престижни сертификата, гаранти за предлаганата от него качествена услуга – от TRIP ADVISOR 2014  и резервационната система BOOKING.

PAV Facebook Share This
виж фото галерия