Жилищен комплекс ул. Любляна 34-42 кв. Овча Купел

Въведен в експлоатация през 2009 г.


Безспорно той е поредният успешен проект от портфолиото на строителна компания PAV. Идеята ни за реализирането на такъв мащабен замисъл беше предизвикателство. И днес, няколко години след завършването му, жилищен комплекс Любляна е наша гордост. Идейният замах, на който се отдадохме, за да осъществим тази амбиция, ни отведе далеч и ни донесе удовлетворение.

 
Комплексът беше строен на етапи и на отделни модули, за да се превърне накрая в един съвременен архитектурен ансамбъл с жилища, ателиета, гаражи, медицински център, офиси, магазини и заведения. Днес, благодарение на нашата строителна инициатива, районът в тази част на улица „Любляна” се облагороди, оживи и доби нов, атрактивен облик. 


Местоположението му не е случайно. То ни спечели като инвеститори, поради близостта до планината, свежия въздух и очарователната гледка към нея от почти всички апартаменти. Светлина и простор са двете думи характеризиращи домовете на новите обитатели там. 


Комплексът е газифициран. Конструкцията е стомано-бетонна с тухлени стени и бетонни колони. Фасадата е решена с полимерна мазилка. Основните жилищни сгради са две, всяка с по два входа. Общите части са обширни и изпълнени с висококачествени строителни материали. В добавена стойност към комфорта на обитаване там, се превърнаха търговските модули, разположени пред комплекса.

PAV Facebook Share This
виж фото галерия