Жилищна сграда бул. Яворов 14 кв. Лозенец

МЯСТО  С  ОТЛИЧИТЕЛНИ  ЧЕРТИ И  ХАРАКТЕР
Фасадата е подчертано сдържана като линии и цветове. Пастелните тонове на жилищната сграда се преплитат със зелената паркова картина и носят усещането за вечност.


КАЧЕСТВОТО  Е  ПРИНЦИП  ЗА  НАС!
Конструкцията е стоманобетонна монолитна безгредова с носещи стоманобетонни стени. Покривните и фасадните плоскости за изпълнени със съответните хидро и топлоизолации, мазилки и каменни облицовки. С такава обработка се осигурява комфорт на обитаването и дълговечност на конструкцията.
Фасадните стени са изпълнени с тухлен зид 25 см., изолирани с експанзиран полистирол, PVC мрежа, минерална мазилка и ЕТALBOND.
Със своята естетичност на  завършване на фоайета и стълбища, както и високо технологични асансьори, насладата от прибирането у дома е гарантирана.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Основен критерий при търсенето на нов дом е локацията. Нашият проект е разположен на ключово място – на една ръка разстояние от спокойната енергия  на Борисовата градина и на една ръка разстояние от сърцето на града. Инфраструктурните предимства дават осезателно улеснение на начина на живот и правят обитателите свързани както с природата, така и с урбанизарания свят.

PAV Facebook Share This
виж фото галерия