Строителните дейности в комплекс Гусла вървят в срок, като последните етапи преди издаването на Акт 15 вече са достигнати.

Това е още една стъпка към успешното завършване на този изключителен проект, който предлага комфортен живот с бърз достъп до центъра на София и спокойствие сред зеленината.

Довършителни работи по фасадата на Сграда 2

Една от последните актуализации включва завършването на последната фасада на Сграда 2. Тя е облицована с еталбонд, отличаващ се с висо кокачество, издръжливост и естетически външен вид. По този начин се осигурява допълнителна изолация и защита срещу атмосферните влияния.

След приключването на този последен етап от работата и предаването на трафопоста, който е изграден изцяло за нуждите на комплекса, се очаква Акт 15, потвърждаващ, че конструкцията отговаря на всички стандарти за качество и безопасност.

Продължава строителството на СПА центъра и ресторанта

Междувременно, продължава работата и върху изграждането на самостоятелната Сграда 3, която ще помещава луксозен СПА център и ресторант. Сутеренът, партерът и първият етаж вече са завършени, като остава само покривният етаж, където ще бъде разположен ресторантът. Тези съоръжения ще осигурят на собствениците и гостите на Гусла първокласни удобства за релакс и социални събирания, допълвайки цялостното извижяване.

Очаква се строителството на Сграда 3 да приключи до 30 септември, което ще позволи на екипа да се съсредоточи върху довършителните работи и интериора на СПА центъра и ресторанта.

Приключване на строителството и въвеждане в експлоатация до 30 септември

С приближаването на крайния срок за получаване на Акт 16 – 30 септември 2024 г. и завършването на Сграда 3, строителната техника и тежките машини, които потенциално биха могли да нарушат спокойствието на жителите, ще бъдат премахнати. Това означава, че новите собственици могат да очакват тиха и спокойна среда, в която да се насладят на своя нов дом.

Жилищен комплекс Гусла е проектиран като затворен комплекс, предлагащ всички съвременни удобства за живот и цялостно изградена прилежаща инфраструктура, включваща удобна връзка към ключови пътни артерии, вътрешни алеи за разходка, крайбрежна алея по река Владайска, близост до два парка (Славия и Овча Купел) и собствен трафопост. Освен това той ще разполага със СПА център, ресторант и системи  за сигурност, осигуряващи безопасна и комфортна среда за всички жители.

Не пропускайте възможността да станете част от изключителна общност на комплекс Гусла!

За допълнителна информация, моля свържете се с Отдел „Продажби“ на тел. +359 877 776 047.