+359 (0)877 776 047

© 2024 PAV Investment & Building. All Rights Reserved.
Development by Simply Social Studio

Стратегия и
качество във всеки детайл

За нас

PAV Investment & Building е строително-инвестиционна компания с 30 годишен опит и отличен имидж на пазара. Сградите, които  създаваме са жилищни и офисни.

От началото,  през 1994 г. до сега, имаме над  80 успешно реализирани проекта, предимно в престижни и атрактивни райони на София. Към портфолиото си добавихме и три красиви хотела – два в София и един в Банско. Разполагаме със собствена производствена база, а за над 2 500 клиенти  нашите сгради се превърнаха в техни домове.

“За да имате успех в недвижимите имоти, трябва винаги и последователно да поставяте най-добрите интереси на клиентите си на първо място.
Когато го направите, вашите лични нужди ще бъдат реализирани отвъд най-големите ви очаквания.”

Нашият екип

 • Ангел Павлов

  Ангел Павлов

  Основател
 • Живко Димов

  Живко Димов

  Ръководител Проекти
 • Велина Такова

  Велина Такова

  Директор Продажби
Услуги
Управление на строителството

PAV Investment & Building извършва надзор на целия строителен процес, от планирането и проектирането до изпълнението и завършването.

Повече
Развитие на недвижими имоти

Посветени сме на това да създаваме висококачествени сгради. Компанията  идентифицира, придобива и развива имоти за различни цели като жилищна, търговска или промишлена употреба. 

Повече
Инвестиционно консултиране

Компанията предоставя инвестиционни консултантски услуги на клиенти, които искат да инвестират в проекти за недвижими имоти.

Повече
Свидетелства
Пaртньори
bg_BGBulgarian