Най-новият проект на PAV Investment & Building е вече факт! Представяме ви The New Building – нашето последно постижение в областта на жилищното строителство. (АКТ 16 през м. юли 2024 г.)

Локацията е ключова – само на няколко крачки от Южния парк, между ж.к. Срелбище и Мотописта, тaзи новa жилищнa сграда е разположена на изключително ТИХО място, което е своевременен оазис в центъра на града.

Всички апартаменти са с южно изложение и с директна гледка към пл. Витоша.

Сградата се състои от 79 апартамента с различни размери, съответстващи на всеки вкус и нужди. Към нея има прилежащи и 4 ателиета на партерно ниво, които са чудесен избор за всеки бизнес – естетични клиники, лаборатории, салони за красота.

The New Building разполага с климатични системи, които са решени в съответствие със съвременните тенденции в строителството – вътрешни клетки, което допринася за външната естетика на проекта. 

С изключителното си местоположение, висококачественото строителство и невероятни удобства, The New Building е отлична инвестиционна възможност.

За всеки апартамент е предвиден гараж на ниво партер или паркомясто на ниво сутерен, което е рядкост в градска среда и в района.

 Вижте последните довършителни дейности по сградата, която очаква АКТ 16 през м. юли 2024 г.

Не пропускайте възможността да бъдете сред първите собственици на този ексклузивен проект!

За информация: +359 877 776 047